Sök
SCC:s jurist Anja Håvedal-Ipp ansluter sig till SWAN:s styrelse

SCC:s jurist Anja Håvedal-Ipp ansluter sig till SWAN:s styrelse

Vid SWAN:s möte den 8 mars 2017 valdesr SCC:s jurist Anja Håvedal-Ipp valdes till ny styrelseledamot. Hon ersätter den tidigare SCC-:S juristen Celeste Salinas Quero.

Swedish Women in Arbitration Network är ett professionellt nätverk som syftar till att främja kvinnors synlighet och aktiva deltagande i internationella skiljeförfaranden. Deras verksamhet består av paneldebatter, inspirationsluncher och after work. Idag har nätverket cirka 200 medlemmar.

Från och med mars 2017 kommer Anja ersätta Celeste som avgick och flyttade tillbaka till sitt hemland Chile.

I egenskap av jurist för SCC, ansvarar Anja för administrationen av cirka sextio skiljeförfaranden per år. Hon anslöt sig till SCC i början av 2015 från praxis av globala tvister på Jones Day i New York. Hon har en juridisk doktorexamen från Columbia University, en LL.M från University of Amsterdam och en kandidatexamen från Lunds Universitet.

FÖRLANSERAD: Stockholm Treaty Labs hemsida

FÖRLANSERAD: Stockholm Treaty Labs hemsida

Förra veckan blev den officiella hemsidan för Stockholm Treaty Lab förlanserad. Anmälan är öppen inom kort.

webbplatsen kan mer information om inspirationen till, och teamet bakom, labbet hittas. Preliminär information om själva priset är också tillgänglig.

Anmälan är öppen under de kommande veckorna, men potentiella tävlande är välkomna att skriva till treatylab@chamber.se för att anmäla sitt intresse. 

 

undefined                             undefined

Fler nyheter