Sök

Kinesiska stipendier till världsledande masterutbildning i Stockholm

The Master of International Commercial Arbitration Law program (ICAL) vid Stockholm Universitet har utannonserat tre fullskaliga stipendier till den ettåriga LLM, påbyggnadsutbildningen i Stockholm. Stipendierna har donerats av tre framstående svenska advokatbyråer: Gernandt & Danielsson, Mannheimer Swartling, och Vinge.

Det är fjärde året som Stockholms Universitet utlyser stipendierna till masterprogrammet i internationell skiljemannarätt (ICAL) vid Stockholms Universitet. Programmet är ett av de högst rankade magisterprogrammen i internationell skiljemannarätt på global nivå. Runt 300 studenter från 70 olika länder har gått utbildningen sedan den startades år 2003. 

Den 7 och 8 december reser representanter från Stockholms universitet, SCC, Gernandt & Danielsson, Mannheimer Swartling och Vinge till Shanghai och Peking för att presentera stipendierna, utbildningen och berätta mer om svenskt skiljeförfarande för professorer, advokater samt juridikstudenter och nyexaminerade jurister som är intresserade av att ta sin masterexamen från Stockholms universitet. 

Mer information:

Information och ansökan 

Inbjudan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här