Sök

Open Chamber: Handelskammaren slår upp portarna

Den 25-27 mars bjuder Stockholms Handelskammare in till öppet hus där det bjuds på seminarier, afterwork och mingel på en rad intressanta teman.

Onsdagen 25/3 anordnas ett eftermiddagsseminarium där Advokat Johan Kahn berättar om hur företag, genom källkodsdeponering, kan få skydd för gjorda investeringar samtidigt som de ökar affärsnyttan och förtroendet bland sina kunder.

Senare under dagen gästar Sveriges förre statsminister Fredrik Reinfeldt Handelskammaren för att tala om hur han ser på Sveriges roll i en orolig omvärld.

Torsdagen 26/3 bjuds det på frukostseminarium, ”Do Business with USA”, där två Stockholmsföretagare delar med sig av sina erfarenheter av att ha tagit kivet över Atlanten för att göra affärer på världens största marknad.

Senare under torsdagen anordnar SCC ett seminarium om medling där medlingsexperterna Gert Nilsson och Richard Brolin diskuterar hur företag kan undvika stora kostnader genom effektiv hantering av kommersiella tvister.

Under fredagen 27/3 avslutar vi veckan med att Michael Wolf, vd Swedbank och ordförande i Stockholms Handelskammare, gästar Handelskammaren för att prata om framtidens bank och om hur kundernas krav bidrar till att den analoga banken är på väg att försvinna.

Välkommen!

Hela öppet-hus programmet och anmälningslänkar hittar du här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här