Sök

Biträdande generalsekreterare Kristin Campbell-Wilson ny medlem av IBA Arb 40 Steering Committee

Den 1 januari 2016 tillträdde SCC:s biträdande generalsekreterare Kristin Campbell-Wilson sitt uppdrag som medlem av IBA Arb40 Steering Committee för en mandatperiod om två år.

IBA Arb40 Subcommittee bildades 2014 under IBA Arbitration Committee med syftet att skapa en plattform inom skiljedomsvärlden för yngre jurister att träffas, utbyta idéer och lära av kollegor och mer erfarna utövare.

- Det är en ära att tillsammans med dessa unga begåvade jurister från hela världen bidra till det värdefulla arbete som IBA Arb40 Steering Committee utför, säger Kristin Campbell-Wilson.

IBA Arb40 Steering Committee består av 16 ledamöter och är en flitig arrangör av symposier för yngre skiljedomsjurister där många framstående yngre utövare involveras för att leda workshops och delta i paneldiskussioner kring frågor som har betydelse för nästa generation jurister inom skiljedomsbranschen. Sedan starten för två år sedan har IBA Arb40 Steering Committee även publicerat den omfattande rapporten The Current State and Future of International Arbitration - Regional Perspectives. Läs rapporten här.

Det tidigare ordförandeskapet i IBA Arb40 Steering Committee överlämnades den 1 januari 2016 från Catherine Amirfar (US State Department, tidigare Debevoise & Plimpton, New York) och Julien Fouret (Betto Seraglini, Paris) till Angeline Welsh (Matrix Chambers, London) och Swee Yen Koh (Wong Partnership, Singapore).

- Catherine och Julien har gjort ett fantastiskt jobb med att leda kommitténs arbete och även med att etablera IBA Arb40 Subcommittee som en ledande organisation för unga jurister verksamma inom internationellt skiljeförfarande. Det ska bli en roligt och spännande att fortsätta arbetet med att främja och utveckla yrket under ledning av Angeline och Swee Yen, tillägger Kristin.

Läs mer om IBA Arb40 och medlemskap här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här