Sök

GAR Live i Stockholm 8 april

Den 8 april arrangeras GAR Live Stockholm i Stockholms Handelskammares lokaler. På programmet står bland annat intressanta paneldebatter med framstående internationella skiljemän och experter som till exempel Michael Moser, Peter Leaver, Kaj Hobér och Klaus Reichert SC.

GAR Live Stockholm är en heldagskonferens som går av stapeln i SCC:s lokaler på Brunnsgatan 2 i Stockholm den 8 april. På talarlistan står ledande skiljemän och experter som kommer att diskutera ämnen som till exempel fast-track arbitration, ombud och tribunaler, värdering av vittnen och bevis, med mera. En panel (med bisittande tribunal) kommer även debattera huruvida så kallade witness statements bör avskaffas helt och hållet, med tanke på de stora kostnader i tid och pengar som det innebär? På agendan står även ett symposium i ”Tylney Hall'- format där deltagarna ges möjlighet att bidra med egna ämnen för allmän diskussion.

Efter konferensen hålls en cocktailmottagning på SCC.

Program och talare

Registrera dig här

GAR Live Stockholm arrangeras av Global Arbitration Review och leds av James Hope, Partner hos Vinge i Stockholm, och Jakob Ragnwaldh, vice ordförande SCC och Partner hos Mannheimer Swartling i Hongkong.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här