Sök

Med ett in-house-perspektiv på skiljeförfarande: SCC på Londonkonferens

SCC:s jurist Natalia Petrik är en av talarna på konferensen "International Arbitration: The In-House Counsel’s Perspective" i London den 18 mars. Perspektivet är en bolagsjurists, och temat handlar om möjligheter och utmaningar inom modernt skiljeförfarande, och hur man kan identifiera de verktyg som finns för att maximera effektiviteten i förfaranden.

I takt med att skiljedomsprocessen blivit alltmer komplex har det även blivit viktigare än någonsin för jurister att välja rätt aktörer – såsom skiljedomsinstitut, externa rådgivare eller skiljemän – men även att effektivt hantera processen, tid och kostnader samt förväntningar inom branschen.

I den del av konferensen som handlar om verkställighet av domar kommer Natalia Petrik att särskilt tala om hur man behandlar lagstadgade och icke lagstadgade hinder, påverkan av överstatliga lagar för möjligheten att verkställa, samt dela med sig av viss statistik för verkställighet.

Konferensprogram

Konferensen arrangeras gemensamt av Association of Corporate Counsel (ACC) Europé, Swiss Arbitration Association (ASA), Corporate Counsel International Arbitration Group (CCIAG), International Institute for Conflict Prevention & Resolution (CPR) tillsammans med sponsorn London office of CMS som även står som värd för eventet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här