Sök

SCC bjuder in till medlingsseminarium

Riskhantering är en viktig faktor i företagande och affärsliv, och kanske i synnerhet inom byggsektorn. Den 17 maj arrangerar SCC ett seminarium med Aisha Nadar som kommer berätta hur medling kan vara ett framgångsrikt verktyg i ett företags riskhantering.

Medling är nära kopplat till riskhantering som i sin tur är en av grundstenarna inom företagande. Byggsektorn är inget undantag, och i takt med att processerna inom till exempel upphandling blir alltmer komplexa, ökar betydelsen av att bedöma och hantera konflikter. Syftet med seminariet är att lyfta fram medling som ett användbart verktyg vid riskhantering och tvistesituationer. Diskussionen kommer att fokusera på byggtvister, varför de inträffar, och de verktyg som finns att tillgå.

Ämnet kommer att presenteras av Aisha Nadar, Senior Consultant, Construction Contracts and Dispute Resolution Adjudicator, FIDIC President’s List på Advokatfirman Runeland. Innan Aisha började på Advokatfirman Runeland i september 2012, har hon i över 30 år aktivt varit involverad i förhandlingar och genomförande av gränsöverskridande infrastruktur och storskaliga försvarsprogram. Hon har även haft ledande positioner i såväl USA, Mellanöstern och Europa.

Läs mer och anmäl dig här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här