Sök

SCC firar 100 år 2017

Den 19 och 20 januari 2017 firar SCC sitt 100-årjubileum i Stockholm. Under dessa dagar kommer SCC:s långa historia och arv att lyftas fram, och visa hur SCC idag utvecklats till ett av världens ledande tvistlösningsorgan.

Programmet startar på eftermiddagen den 19 januari, när SCC bjuder in till en mottagning och filmpremiär på biograf Rigoletto i centrala Stockholm. Efter visningen fortsätter kvällen med en galamiddag på Stockholm Waterfront.

Dagen efter, på fredagen den 20 januari, står SCC som värd för ett halvdagssymposium på Musikaliska, med temat "Skiljeförfarande för fred".

I samband med symposiet lanseras även en bok på samma tema, "Arbitrating for Peace" (se innehållsförteckningen här). Programmet avslutas efter lunch. 

Bland deltagarna under jubileumsdagarna märks den svenska justitieministern Morgan Johansson, finansborgarrådet i Stockholm Karin Wanngård, samt förre generalsekreteraren för Arabförbundet Dr. Nabil al-Arabi. Fler namn kommer att tillkomma under de närmaste månaderna.

Om SCC:s 100-årsjubileum

Under 2017 kommer fler aktiviteter och events anordnas som har anknytning till SCC:s hundraårsjubileum. Nyheter och information om dessa kommer regelbundet att läggas till på SCC:s jubileumssida, som nås här.

 Registrering till eventet öppnar i augusti.

För sponsringsmöjligheter, kontakta Sofia Wennersten, sofia.wennersten@chamber.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här