Sök

SCC till IBA Arbitration Day och Shanghai Arbitration Forum

SCC: s generalsekreterare Annette Magnusson talar på IBA International Arbitration Day och Shanghai International Arbitration Forum 3 – 6 mars. SCC anordnar även en frukostföreläsning i Shanghai tillsammans med Mannheimer Swartling och Svenska Handelskammaren i Kina 8 mars.

Temat för årets IBA International Arbitration i Shanghai 3 – 4 mars är "The Future of International Arbitration". Annette Magnusson talar i den fjärde sessionen och i delen som rör om investeringstvister mellan parter i öst och väst, om huvuddragen i processen och institutets stöd, samt om hur SCC ser på utvecklingen framöver.

Program - IBA International Arbitration Day

Några dagar senare, den 6 mars, talar Magnusson i den inledande sessionen på Shanghai International Arbitration Forum på temat "Turning Point of International Arbitration".

Program - Shanghai International Arbitration Forum

Den 8 mars anordnar SCC en frukost tillsammans med Mannheimer Swartling och Svenska Handelskammaren i Kina. Här kommer Annette Magnusson och Jakob Ragnwaldh, Partner på Mannheimer Swartling, att ge råd kring hur man utarbetar ett kommersiellt avtal eller formulerar en skiljeklausul för att undvika framtida kostsamma tvister.

Mer information och anmälan - Chamber Breakfast

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här