Sök

Stockholm ICCA 2020 presenterar namnkunnig Advisory Board

Flera tunga internationella namn finns med bland medlemmarna i den Advisory Board som föreningen ICCA Stockholm 2020 presenterade i veckan. Den nytillsatta rådgivande styrelsen kommer att fungera som ett stöd för Stockholms ansökan att anordna ICCA Congress 2020. Se listan på namnen här nedan.

Som tidigare rapporterats har SCC tillsammans med Swedish Arbitration Association (SAA) och flera av Stockholms ledande advokatbyråer formellt ansökt om att stå värd för The International Council for Commercial Arbitration (ICCA) Congress år 2020.

Den nyutsedda rådgivande styrelsen kommer att ledas av SCC:s hedersordförande Ulf Franke och SCC:s generalsekreterare Annette Magnusson, och har till uppgift att på olika sätt stödja Stockholms kandidatur. 

Medlemmar - Advisory Board - Stockholm ICCA 2020

Byråerna som har uttryckt extra stöd för ansökan är Baker & McKenzie, Cederquist, Gernandt & Danielsson, Lindahl, Linklaters, Magnusson, Mannheimer Swartling, MAQS, Roschier, Setterwalls, White & Case och Vinge.

Vilken stad som till sist kommer att utses att stå som värd för kongressen 2020 kommer att tillkännages under nästa ICCA Congress som hålls på Mauritius 8-11 maj 2016.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här