Sök

Stort intresse för FAI:s och SCC:s gemensamma frukostseminarium

Runt 80 personer deltog i Helsingfors igår i det första av två morgonseminarier om skiljeförfarande i Finland och Sverige som anordnas gemensamt av FAI och SCC. Nästa seminarium hålls den 16 feb i Stockholm.

Seminariet som hölls på Kämp Hotel i Helsingfors gav en inblick i de två institutionernas arbetssätt och utmaningar. SCC representerades av generalsekreterare Annette Magnusson och biträdande generalsekreterare Kristin Campbell Wilson, vars presentation främst fokuserade på egenskaperna hos och erfarenheterna av interimistisk skiljeman, samt aktuella frågor för svenskt och SCC-relaterat skiljeförfarande.

FAI:s generalsekreterare Heidi Merikalla-Tier och FAI:s ordförande Mika Savola delade å sin sida med sig av bland andra sina erfarenheter av FAI skiljedomsregler från 2013, inklusive FAI:s praxis och fastställande av skiljemännens avgift, liksom kommande aktiviteter och aktuella frågor inom finskt skiljeförfarande.


Det är första gången som SCC och FAI arrangerar seminarium tillsammans, och nästa tillfälle är alltså den 16 februari i Stockholm.

Läs mer och anmäl dig till seminariet Stockholm här

Photo: Pasi Murto

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här