Sök

VQ Forum 18 oktober: Innovation och affärsutveckling för jurister

Den 18 oktober anordnas för sjunde året i rad en branschdag - VQ Knowledge and Strategy Forum -med fokus på strategiska frågor och utmaningar för jurister. Temat för årets konferens är ”affärsutveckling och disruptiv innovation för jurister”, och eventet hålls på Grand Hôtel i Stockholm. Anmäl dig här nedan innan 30 juni för att ta del av boka-tidigt-rabatten.

Disruptiv innovationer kännetecknas av att de skapar nya marknader och nya värden som kullkastar etablerade marknadsledare och dess allianser. En mängd intressanta talare kommer på VQ Forum att diskutera spännande ämnen utifrån såväl ett bolagsjurist- som advokatbyråperspektiv. Några av dessa är:

Fler talare att diskutera de möjligheter och utmaningar som den nya tekniken för med sig, och om en potentiell ”disruption” av den juridiska marknaden. Bland dessa kan bland andra nämnas Ylva Lindquist, Vice President & General Counsel, EMEIA, Xylem Inc, Håkan Broman, General Counsel and Executive Vice President, NCC Group, Jonas Jeppsson, Chief Legal Officer at Widespace AB, och Peter Danowsky, Partner, Danowsky & Partners.

Tid och plats: Grand Hôtel, Stockholm, den 18 oktober kl. 8.30–17, med efterföljande cocktail

Anmälan: Görs via email till info@vqab.se

Rabatt: Missa inte boka-tidigt-rabatten före den 30 juni 2016

Se programmet här

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här