27 & 28 april: SCC bjuder in till två internationella konferenser

I slutet av april kommer GAR Live och en konferens om EU:s konkurrensregler att arrangeras i SCC:s lokaler. Det är ett tillfälle att delta i debatter inom skiljeförfarande, tid till att nätverka och att spendera ett par dagar i Stockholm.

Den 27 april 2017 är SCC, för andra året i rad, värd för GAR Live Stockholm. Experter inom internationellt skiljeförfarande samlas för att diskutera praktiska frågor bland annat sakframställan och vad som gör en bra skiljeman. Dessutom kommer en av panelerna att debattera den nya paragrafen i SCC:s nya regler som släpptes i januari 2017, under rubriken: ”Den nya SCC regeln om summariskt förfarande kommer att orsaka mer problem än det löser”.

Nästföljande dag, den 28 april 2017, bjuder SCC tillsammans med Club Español del Arbitraje (CEA) in till ett seminarium för att diskutera samspelet mellan EU:s konkurrensregler och internationella skiljeförfaranden. Bland de internationella talarna kommer SCC:s generalsekreterare, Annette Magnusson, att tala om framtiden för investeringstvister.

Se mer information om GAR Live här

Läs programmet för EU:s konkurrensregler konferens här och registrera er här

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här