ICAL-studenten Kirsten Teo-Delalay har utnämnts till Global Swede

Kirsten Teo-Delalay från Singapore har tilldelats Global Swede av Regeringskansliet. Hon är en masterstudent i International Commercial Arbitration Law (ICAL) vid Stockholms universitet och praktikant på SCC under våren 2017.

Global Sweden är ett initiativ startat av Svenska Institutet, en myndighet som verkar för att främja bilden av Sverige runt om i världen. Priset är ett sätt att hedra unga internationella studenter som har utmärkt sig inom sitt fält. Kirsten är en av 21 studenter som fick priset 2017.

Motiveringen lyder:

”Kirsten Teo-Delalay är en exceptionell student på Master in International Commercial Arbitration. Kirsten har utmärkt sig, inte bara som den bästa studenten i klassen, utan också som den mest engagerade, entusiastiska och mest socialt engagerade studenten. Hon förkroppsligar egenskaperna hos en ’Global Swede’.

Under våren 2017 praktiserade Kirsten på SCC där hon assisterade sekretariatet i forskning och måladministration. Hon medverkade även vid hundraårsjubileets The Centennial Symposium: Arbitrating for Peace där hon presenterade en fallstudie.

Läs intervjun med Kirsten på Svenska ambassaden i Singapore här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här