Nästa vecka i Stockholm: After the Final Award – A new Battle on the Horizon?

Nästa vecka på kvällen den 15 juni inleds International Association of Young Lawyers, AIJAs, årliga konferens. Konferensen pågår fram tills lördagen den 17 juni och hålls på Stockholm Waterfront Building. Konferensen bjuder på djupgående diskussioner kring vad som händer efter att en dom har meddelats och ett spännande program med sociala aktiviteter i Sveriges vackra huvudstad – Stockholm.

Konferensen är ett utmärkt tillfälle att diskutera såväl praktiska som akademiska frågor relaterade till skiljeförfaranden, träffa likasinnade från hela världen samt att etablera internationella kontakter inom sfären för skiljeförfaranden.

SCCs generalsekreterare Annette Magnusson kommer att hålla en Keynote-presentation och en av SCCs jurister, Natalia Petrik, kommer delta i en paneldiskussion kring skiljedomsinstitutioners roll för att säkerställa att en dom inom skiljeförfarande verkställs.

Den vetenskapliga delen av konferensen kommer att ta upp frågor som:

Lika spännande är programmet med sociala aktiviteter under konferensen, det kommer att bjudas på drinkar i Skiljedomsinstitutets lokaler vid Stockholms Handelskammare, en middag i Stockholms skärgård och en utekväll i Stockholmssommarens ljusa nätter.

Se hela programmet här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här