Nu lanserat: Stockholm Treaty Lab Prize på HeroX

The Stockholm Treaty Lab Prize är nu lanserad som en av utmaningarna på HeroX. Tävlingen kommer att fortgå genom denna crowdsourcing-plattform.

HeroX är en crowdsourcing-plattform där tusentals innovatörer konkurrerar för att lösa olika utmaningar, allt från att uppfinna en ny form av ren teknik till att skapa den bästa tio-minuters-erfarenheten för barn på sjukhus.

Förhandslanseringen av The Stockholm Treaty Lab Prize är nu tillgänglig, det går även bra att förregistrera sig till utmaningen innan den officiellt öppnar den 1 juni 2017. I detta skede kan intresserade innovatörer skapa en profil på HeroX och uttrycka sitt intresse genom att följa Treaty Lab-utmaningen (klicka på knappen ”follow”). Genom att skapa en profil på HeroX kommer andra innovatörer som också följer utmaningen kunna hitta personer med olika kunskaper och bilda ett lag.

Registreringen är öppen på HeroX hemsida från 1 juni 2017 till 1 september, där ska även bidragen till tävlingen lämnas in. Sista dagen för inlämning är 1 december 2017 och vinnaren kommer att offentliggöras samma månad.

Se the Treaty Lab på HeroX här 

undefined

Om priset

Stockholm Treaty Lab Prize är ett initiativ från SCC i form av en innovationstävling. Syftet med detta innovationspris är att få fram ett internationellt modellavtal med potential att öka investeringarna i gröna innovationer, teknik och klimatanpassning.

Läs mer om Stockholm Treaty Lab-priset på hemsidan

Följ Stockholm Treaty Lab på Facebook

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här