Nu på IMDb: The Quiet Triumph

The Quiet Triumph: How Arbitration Changed the World finns nu tillgänglig på IMDb. Tittarna kan betygsätta och skriva en recension av filmen.

Efter den framgångsrika premiären av filmen i Stockholm i januari har SCC arbetat med olika initiativ för att säkerställa att filmen får en stor spridning, exempelvis genom en världsturné och att lista filmen på IMDb.

IMDb (Internet Movie Database) är en internetbaserad databas som samlar information om filmer. Sajten drivs av IMDb.com, Inc., ett dotterbolag till Amazon. I april 2017 hade IMDb cirka 4,2 miljoner titlar och 75 miljoner registrerade användare.

“De internationella reaktionerna på The Quiet Triumph har varit överväldigande och vi är mycket glada att IMDb gör det möjligt för oss att sprida filmen och dess budskap till en ännu större publik.” berättade SCC:s generalsekreterare Annette Magnusson, som också har producerat filmen.

Filmen regisserades av den svenska regissören Martin Borgs. Han berättade för SCC ”Jag ville få dessa osjungna hjältar att berätta deras historier. Det är en verkligt inspirerande historia om fredlig konfliktlösning - och just nu i historien är den sortens historier viktigare än någonsin.”

Länk till The Quiet Triumphs sida på IMDb.

Se filmen här. 

 The Quiet Triumph

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här