SCC i Minsk: Innovativt såväl som kostnads- och tidseffektivt skiljeförfarande i SCCs nya skiljedomsregler

SCC kommer tillsammans med svenska ambassaden i Minsk och The Eastern European Dispute Resolution Forum att arrangera ett internationellt seminarium i Minsk den 21 september 2017. På agendan står förändringarna i SCCs uppdaterade skiljedomsregler för 2017.

Den första januari 2017 trädde en ny version av SCCs skiljedomsregler i kraft. Samtidigt som man behåller den kontinuitet som har kommit att förknippas med SCCs skiljeförfaranden, har de nya reglerna introducerat ett antal beaktansvärda förbättringar som syftar till att effektivisera skiljeförfaranden, summariska processer inkluderat, hanterandet av partanslutning samt hanterandet av flertal  yrkande  i ett enskilt skiljeförfarande.

Seminariet ger deltagarna en möjlighet att bekanta sig med varandra och att diskutera detaljerna i SCCs innovativa processer såväl som att delta i ett spelat skiljeförfarande gällande SCCs processer för skiljeförfaranden med en interimistisk skiljeman. Bland talarna finns experter inom internationella skiljeförfaranden baserade i Stockholm, Minsk, London och Moskva.

Seminariet kommer att avslutas med en Minsk-premiär av filmen The Quiet Triumph: How Arbitration Changed the World.

Se hela programmet här.

Registrera här.

Seminariet är på engelska och kostnadsfritt. Våra sponsorer:

Mannheimer SwartlingMansorsSorainenFieldfisher, SBH Law Office and Lindahl.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här