Tävlingen startar: Stockholm Treaty Lab Prize

The Stockholm Treaty Lab Prize har nu öppnat för registrering. Anmäl er till tävlingen via HeroX hemsida.

Anmälningstiden är fram tills den 1 september 2017 och sista datum för att lägga fram ett bidrag till tävlingen är 1 december 2017. Stockholm Treaty Lab Prize anordnar tävlingen i samarbete med HeroX, en crowdsourcing-plattform där tusentals innovatörer tävlar om att lösa utmaningar av olika slag. Både registreringen och inskickandet av tävlingsbidraget till tävlingen kan göras via Stockhom Treaty Labs sida på HeroX hemsida. 

Juryn består av experter inom internationell rätt, klimatforskning och nationalekonomi såsom David Rivkin, tidigare ordförande för International Bar Association, SCC:s generalsekreterare Annette Magnusson, Michael Lazarus, chef vid Stockholm Environmental Institutes kontor i Seattle och Per Klevnäs, partner vid Material Economics.

Det vinnande laget kommer att få stor spridning av sitt modellavtal och en möjlighet att engagera sig i dessa viktiga frågor på en global nivå. Det vinnande bidraget modellavtalet kommer att presenteras för intressenter på hög nivå i ett globalt sammanhang. Prissumman estimeras till 30,000 USD.

Registrera er genom att trycka på ”Accept the Challenge” här.

Läs mer om Stockholm Treaty Lab här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här