VQ Forum 2017: Digital Transformation and legal AI

Digitalisering och användandet av AI sprids snabbt inom den juridiska sfären. Skandinaviens ledande event för innovationer inom juridik, VQ Forum, samlar experter för att diskutera dessa trender i Stockholm den 19 oktober 2017.

Detta års tema för VQ Forum är ”Digital Transformation and Legal AI”. Talare kommer att dela med sig av sina erfarenheter från AI och digitaliseringsprojekt inom juridik och diskutera huruvida denna trend kan komma att rita om spelplanen. Kommer användandet av AI att störa den juridiska sfären? Är digitalisering ett hot eller en möjlighet?

Ett särskilt fokus kommer att ligga på AI inom skiljeförfaranden, med insikter från talare såsom Paul Cohen, advokat och chefredaktör för the Journal of Technology in International Arbitration, Christer Danielsson, partner på Advokatfirman Danielsson & Nyberg och SCCs generalsekreterare Annette Magnusson. Panelen kommer att modereras av SCCs vice ordförande Patricia Shaughnessy och den ansvarige för mastersprogrammet i International Commercial Arbitration Law vid Stockholms universitet.

SCC har även varit delaktiga vid VQ Forum 2015 och 2016.

Plats: Grand Hôtel, Stockholm

Dag: 19 oktober 2017, 08.00 – 17.00, följt av drinkmingel

Registrera er genom att maila till info@vqab.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här