Medlingsseminarium med Antonio Piazza och Frank Vecella

Vilka hinder kan uppstå i de direkta förhandlingarna mellan parterna i en tvist? Hur förändras denna dynamik under medling? Dessa är några av de frågor som kommer att diskuteras i Stockholm den 28 maj.

Seminariet med titeln ”Enhancing the Speed and Productivity of Negotiations through Mediation” kommer att äga rum på SCC: s lokaler i Stockholm.

Talarna är världsledande experter inom området, och kommer att gå igenom en medlingsprocess som har tillämpats för att lösa tusentals komplexa affärstvister. Man kommer att lyfta ut exempel och diskutera några allmänna principer och visa hur dessa underlättar kommersiell tvistlösning, men även i ett bredare sammanhang.

Registrering och program

Talare:
Antonio Piazza anses vara en av världens främsta medlare. Sedan 1980 har han varit medlare i mer än 4000 tvister, inklusive högprofilerade fall med ledande företag, företagsledare och advokatbyråer.

Frank Vecella är partner hos den amerikanska byrån McKool Smith, där hans praktik fokuserar på kommersiell och immaterialrättslig tvistlösning. Han var tidigare bolagsjurist i 16 år på Ericsson, där han ansvarade för företagets tvistlösning. Frank Vecella har varit ombud i många domstolsprocesser och i drygt 500 medlingar.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här