Nu öppnar ansökan till skiljedomarutbildningen

Är du advokat och har erfarenhet av att vara ombud i svenska och internationella skiljeförfaranden? Välkommen med din ansökan till skiljedomarutbildningen 2021/22!

Swedish Arbitration Association (SAA) anordnar i samarbete med SCC, och med bred uppslutning av erfarna svenska och utländska skiljedomare, en för svenska förhållanden unik skiljedomarutbildning. Den bärande tanken bakom kursen är att föryngra och utvidga den svenska skiljedomarkåren så att fler internationella skiljeärenden förläggs till Sverige.

Kursen startar i september och pågår fram till juni och utbildningstillfällena förläggs kvällstid ungefär en kväll i månaden. Eftersom det är ett ambitiöst som omfattande utbildningsprogram bör du som anmäler dig räkna med att ägna en heldag varannan vecka för förberedelser inför de olika utbildningstillfällena.

• 13 kurstillfällen om svensk och internationell skiljedomsrätt med erfarna svenska och utländska skiljedomare, inklusive en utbildning om medling.

• Läspensum samt andra förberedelser enligt kursledarnas anvisningar.

• Öppningsmiddag samt diplomeringsmiddag.


Sista anmälningsdag är 11 juni 2021.

Anmälan görs genom att fylla i ett registreringsformulär samt kompletteras med CV och personligt brev till info@swedisharbitration.se.

För ytterligare information vänligen kontakta advokaten Kristina Ljungström, Norburg & Scherp Advokatbyrå, kristina.ljungstrom@norburgscherp.se.

Läs mer om utbildningen, antagningsprocessen och se hela kursprogrammet >> här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och våra eventutskick här