Sök
Praktik

Praktik

Intresserad av att arbeta på SCC?

Vänligen observera att platserna för våren 2019 är tillsatta.

SCC erbjuder två gånger per år en praktikplats om tre månader. 

Höstens praktikperiod löper från september-november och vårens praktikperiod från mars-maj. SCC tar för närvarande emot ansökningar till praktikplats för hösten 2019 och välkomnar kvalificerade sökanden. 

Om du är intresserad av praktikplats hösten 2019, ska du sända din ansökan bestående av ett personligt brev och CV senast den 30 maj 2019 till internship@chamber.se

SCC tillsätter praktikplatsen senast i juni 2019. Har man inte kontaktats av SCC under juni månad för en eventuell intervju är man tyvärr inte aktuell för praktikplatsen. 

Praktikprogrammet

Praktikprogrammet vid SCC har visat sig vara mycket populärt och SCC får kvalificerade ansökningar från sökanden över hela världen. Vi förväntar oss att du har ett genuint intresse för internationell kommersiell tvistlösning, att du har några års erfarenhet och att du har mycket goda kunskaper i engelska.

Din bakgrund

Varje praktik utformas individuellt, men alla praktikanter får genom programmet praktisk erfarenhet av SCC:s målhantering. Andra uppgifter kan vara att skriva artiklar och att hjälpa till med redaktionellt arbete och marknadsföring.